• ACTIVITATS DE L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ESCOLAR INSTITUT ICÀRIA

   

  L’AEE possibilita la integració de la vela lleugera a l’assignatura d’educació física de l’Institut Icària, organitza les activitats esportives de l’Institut i realitza altres activitats per a la resta de socis.

  Us presentem a continuació les activitats esportives organitzades per l’AEE de cara al proper curs 2020-21

  La fundació CET10, proporciona els monitors necessaris i coordina les activitats de Futbol, Voleibol, Bàsquet, i Patinatge, Patinatge Show, Skate, Parkour., Tennis Taula, Taekwondo i Danses Urbanes

  El Centre Municipal de Vela, proporciona els instructors  i els vaixells necessaris per realitzar la Vela Extraescolar, Windsurf , Vela d'adults i la Vela Escolar.

   Vela escolar : Per a alumnes des de 2n d’ ESO fins a 1r de Batxillerat. El professorat d’Educació Física  coordinarà les inscripcions amb  els alumnes a l’inici del curs.

  Vela lleugera extraescolar: Oberta a tot l’alumnat els dimecres a la tarda. Al preu final  cal afegir la targeta assegurança de la Federació Catalana de Vela per tot el curs (entre 10 i 15 €). L’horari de l’activitat està condicionat per les hores de llum del dia.L’horari de 16:00 a 18:00 (2 hores / setmana), però a l’hivern quan el dia s’escurça no està permès navegar fins tan tard. Llavors durant els mesos de novembre, desembre, gener i febrer, l’activitat es reduirà a 1,5 hores / setmana, de 15:30 a 17:00.

  Windsurf extraescolar:  A partir dels 12 anys.  Els interessats/des podran participar en les regates programades.  Al preu final cal afegir la targeta assegurança de la Federació Catalana de Vela per tot el curs (entre 8€ i 10€). L’horari de l’activitat està condicionat per les hores de llum del dia. L’horari de 16:00 a 18:00 (2 hores / setmana), però a l’hivern quan el dia s’escurça no està permès navegar fins tan tard. Llavors durant els mesos de novembre a  març,  l’activitat es reduirà a 1,5 hores / setmana, de 15:30 a 17:00.

  Vela lleugera / creuer / Windsurf adults : Oberta a tots els pares, mares i professorat en principi una tarda a la setmana, durant 2 hores. En funció de la demanda es fixaria el dia que més convingui. Al  preu s’haurà d’afegir la targeta assegurança de la Federació Catalana de Vela per tot el curs.

   Pàdel: Obert a tots els /les alumnes . Es realitzarà a les pistes del CEM Nova Icària.


  Participació en lligues escolars CEEB  (Futbol, Bàsquet, voleibol ...)  Aquestes activitats seran coordinades per l’AEE IES ICÀRIA i l'empresa contractada  Fundació  CET-10

  Hi ha activitats en que es pot participar en lligues escolars, de totes maneres la participació en les lligues és opcional. Si s’escull competició, a més a més dels entrenaments els dies i hores senyalades, es jugaran els partits corresponents, que bàsicament es juguen els divendres a la tarda. Excepcionalment, per motius organitzatius algun partit s’haurà de jugar el dissabtes al matí. Tots els preus inclouen assegurança de l’AEE.

   

  Futbol Sala. Diferents categories per edats i sexes. Es podrà participar en lligues escolars. O a nivell federat en modalitats femenines.

  Vòlei. Obert als alumnes de 1r a 4rt d’ESO.

  Bàsquet. Es crearan els grups en funció de les inscripcions. Es podrà participar en lligues escolars.

  Patinatge artístic: Obert a tot l’alumnat..

  • ·  Iniciació : No participa en cap competició i és oberta a tothom.
  •   Competició : Nivell superior (verificat per la monitora). Aquesta activitat es desenvoluparà en la pista del Bogatell (centre de      primària)

  Skate & Roller: Obert a tot l'alumnat

  Parkour: Obert a tot l'alumnat

  Danses Urbanes: Obert a tot l'alumnat

  Si teniu cap altre suggeriment, en podem parlar. En funció de les inscripcions, es decidirà l’activitat.

  **Pel bon funcionament  i per a que els grups es mantinguin el més estables possible, demanem un compromís trimestral per a totes les activitats.

  **Per donar-se de baixa s’ha d’avisar a la secretària de l’AEE  abans del 25 del mes anterior a la baixa

   

  Si teniu qualsevol suggeriment de noves activitats o teniu alguna incompatibilitat horària , si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres  i analitzarem la vostra proposta.

  L’AEE també té un acord amb el Poliesportiu municipal Nova Icària per a que els seus socis gaudeixin d’importants descomptes en els preus de matrícula i abonaments als serveis que ofereix aquesta instal·lació.