•   LES INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS ESPORTIVES EXTRAESCOLARS  2021-22 S'HAN DE FER AL FORMULARI D'INSCRIPCIONS 2021-22 
   Nou telf. AEE - 626 59 43 63    (matins, de dilluns a divendres  de 11,15h a 12,15h)


 • COM FER LA INSCRIPCIÓ ON-LINE

   Per fer la inscripció, aneu al FORMULARI D'INSCRIPCIONS 2021-22,  a l'esquerra de la pàgina principal d'aquest web.

  1- Tothom ha d'omplir  el  FORMULARI D'INSCRIPCIONS per estar inscrit/a i  per a qualsevol activitat.

  2- NOUS I NOVES ALUMNES: Omplir, signar i enviar escanejats al mail aeeiesicaria@gmail.com els següents  documents
    a) document Sepa AEE -  (obligatori per a totes les activitats)
    b) Fitxa CMV només  per a Vela Extraescolar 
   c) Els inscrits a activitats dirigides per Cet10, un cop feu el Formulari d'inscrip`ció de l'AEE, us enviarem un link per donar les vostres ddes a la plataforma Cet10 ( per les activitats de Futbol, Bàsquet, Voleibol, Patinatge, Danses Urbanes;Taekwondo,  Tennis Taula, Parkour)

  3- ALUMNES INSCRITS/TES EL CURS PASSAT: Qui hagi confirmat les dades al Formulari d'inscripció, no ha d'enviar el document SEPA, excepte en el cas que vulgueu canviar les dades bancaries de la temporada 2020-21.

  a) Fitxa CMV només per a Vela Extraescolar, omplir, signar i enviar escanejada al mail aeeiesicaria@gmail.com  La teniu a la part esquerra del web.


  **Qui no tingui accés a internet, pot demanar els documents d'inscripció al mail aeeiesicaria@gmail.com o al despatx de l'Associació Esportiva Escolar  a principis de setembre.  Us esperem per gaudir de l'esport  !

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto