CAMPIONAT D'ESPANYA DE WINDSURF CADIS 2018

06/05/2018
  • Sis patrons/es de Techno Plus de l'equip "AEE Icària-bow" , apadrinats per el  Club Marítim Torredembarra, han participat com a regatistes convidats a la Copa d’Espanya de windsurf del 2018. Les aigües de Puerto Sherry, a El Puerto de Santa María, han acollit l’esdeveniment des del 28 d’abril fins a l’1 de maig, amb la disputa de nou mànegues. Els patrons  desplaçats a Cadis sota el govern dels entrenadors Luis Miguel García Motta  i Albert Cardona, són Judit i Júlia Alós Mairal, Mar Cañabate Urgell, Mauro Gascón Navas, Alejandro de Torres Niess i Alexander Oriol Morales.

    Dia 3, dimarts 1 de maig. Tres mànegues. Mar de fons i corrent. Quinze nusos.  Júlia Alós Mairal s’ha adjudicat el bronze de la classe convidada.  Mauro (quart), Mar (cinquena), Alexander (sisè), Alejandro (setè), Nil (vuitè) i Judit (novena).

    La participació dels “techno plus” de lequip de regates "AEE Icària-bow " a la Copa  s’ha saldat amb bones impressions de cara a afrontar reptes esportius d’una altra envergadura i créixer en els valors que potencia l’equip: esforç i companyonia. Tot és experiència, sempre per arribar a bon port esportivament , com a equip  i a nivell  personal,  Des d’avui, l'equip de regates,  ja es prepara per a una pròxima cita del circuit espanyol: el Campionat d’Espanya de Techno 293, que es farà a Villagarcía de Arosa, a Galícia, del 26 al 30 de setembre.

    Felicitem a tots els participants !! especialment a la guanyadora del 3r premi: Júlia Alós !!



cercar...

Etiquetes

Últimes entrades